Vi bjuder till dans med Camarin i Malmö!

Fredagsmilongan i Malmö är tillbaks med första gången på fredag 7 maj. Vi öppnar för två danspass, det första klockan 18:30 – 20:00, därefter paus, det andra 20:15 – 21:45. Observera! Eftersom Ungdomens Hus inte är tillgängligt under våren så har vi en annan lokal. Tangokompaniets lokal på Fredriksbergsgatan 7 är platsen så länge för Camarins fredagsmilonga.

OBS!  Fredagsmilongan är i samarbete med Tangokompaniet och medlemskap krävs i antingen Camarin eller i Tangokompaniet.

Anmäl i förväg med egen danspartner.

Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regler gäller, vi gör inget partnerbyte under milongan och givetvis kommer du inte om du har några som helst förkylningssymptom. Styrelsen tar inget ansvar för om dessa rekommendationer inte följs. Maximala antalet per danspass är 6 par, samt därutöver värd och DJ, det vill säga 14 personer samtidigt i lokalen.

Vi serverar endast kaffe och te, samt vatten. Ta gärna med egen mugg. Det går också bra ta med sig egen fika.

Anmälan av dansparet görs till kvällens värd via dennes mobil (antingen sms eller röstsamtal beroende av vad värden för kvällen föredrar). Vem som är kvällens värd? Se Camarins facebookssida samt vår webbplats camarin.se med information (publiceras senast torsdagen innan milongan).

Tillträde gäller bara efter bekräftelse från kvällens värd, det räcker ej att bara ange önskemål.

Emellertid, fredagen den 7 maj är Anders Mårtensson kvällens värd. Anders mobil: 0723031450
DJ fredag 7 maj är Daniel Carlsson.

Inträdesavgift är: ej medlem 75 kronor, medlem (2021) 60 kronor.

Swisha helst inträdesavgiften i förväg till Camarin: 1234016234, på plats, eller ta med jämna kontanter till entrén.

Se dessutom Camarins webbplats och FB-sida för senaste informationen.

Välkomna!
Styrelsen Camarin