Resa till Berlin 10-13 maj

Uppdatering 31 januari! Det finns bara enstaka platser kvar!  Nu kan bara förare anmäla sig.

Nu kan du boka resan till Berlin den 10-13 maj. I Berlin finns många olika alternativ för tango varje kväll. Vi besöker några av våra favoriter. I resan ingår en musikalisk workshop på 3×2 timmar fredag och lördag.

Vi reser med veteranbussen Blå Bussen från Malmö via Rostock-Gedser med färja till Berlin. Camarins egen chaufför, Fredrik Christensson, kör oss tur och retur.

Här hittar du mer information och bokningsformulär!

Snälla hjälp oss hålla öppet!

Vi behöver fler som hjälper till att öppna och stänga! De kvällar du hjälper till har du gratis inträde. Du får också en fribiljett till valfri praktika. Att vara värd är ofta ett trevligt sätt att bekanta sig mer med föreningen och få en inblick i arbetet med Camarin.
Lista för öppnare och stängare.